Kim Basinger, actrita care va ramane in memoria multora gratie filmului „Noua saptamani si jumatate”, ajunsa la maturitate si la momentul bilanturilor, remarca lucid ca a facut destul de multe „fime proaste” la viata sa.

„Am facut cateva bombe la viata mea”, recunoaste deschis actrita, dar admite ca pur si simplu nu se poate abtine sa nu faca si cate o comedie de acest gen din cand in cand.
Kim Basinger, care a castigat si un Oscar, si-a cerut scuze public pentru aceasta latura a sa, intr-un interviu acoradt Daily Express. „Nu ma pot abtine sa nu fac si cate o comedie cu adevarat proasta, din cand in cand. Imi pare rau”, a spus ea, conform ContactMusic.

Recunoaste, insa, ca intalnirea si faptul ca a lucrat cu mari personalitati au schimbat-o pe alocuri, invatand de la acestia.

Printre comediile in care a jucat Kim Basinger, ajunsa la 60 de ani, fosta sotie a lui Alec Baldwin, se numara Blind Date, din 1987, cand a jucat alaturi de Bruce Willis, dar si My Stepmother Is An Alien, cand a fost colega cu Dan Aykroyd.

Sursa: Ziare.com