Partenera de viata a presedintelui Frantei, Francoise Hollande, a fost internata in spital in urma unei depresii puternice. Ea sufera dupa ce presa a dezvaluit relatia pe care Hollande o are cu o actrita.

Valerie Trierweiller, in varsta de 48 de ani, s-a internat imediat dupa ce s-a aflat ca acesta avea o relatie secreta cu Julie Gayet, o actrita in varsta de 41 de ani. Purtatorul de cuvant al partenerei presedintelui Frantei a declarat ca aceasta face cateva teste medicale si i s-a recomandat sa se odihneasca, scrie Daily Mail.

Un sondaj a dezvaluit ca vasta majoritate a francezilor isi doresc ca presedintele Hollande sa se desparta de Trierweiler. Acest lucru ar insemna ca ea sa fie prima Prima Doamna din istorie care sa fie data afara din palatul prezidential.

Trierweiler nu a facut nici un comentariu oficial de cand au aparut informatiile ca e inselata de presedintele Hollande, dar surse apropiate afirma ca aceasta se simte „umilita si murdarita” din cauza scandalului.

Exista informatii ca ea si Hollande traiau separat de luni de zile si ca presedintele vrea sa-si oficializeze relatia cu domnisoara Gayet. Relatia lor a fost dezvaluita prin publicarea unor poze in care presedintele e vazut cum se duce sa o viziteze incognito, pe un scuter.

Gayet, care are doi copii cu fostul sau sot, regizorul de film argentinian Santiago Amigorena, este foarte populara in Franta, ea jucand in aproximativ 20 de filme.
Trierweiler, in schimb, a fost o figura controversata inca de cand s-a mutat la palatul Elyse, dupa ce Hollande a castigat alegerile in 2012.

Dupa cateva luni, ea si-a exprimat pe Twitter sprijinul pentru un politician socialist care candida impotriva lui Segolene Royal, mama celor 4 copii ai lui Hollande.

 

 

Sursa: Ziare.com