Vicepreședintele PDL, senatorul clujean Alin Tișe declară că intervenția stângace, ineficientă, lipsa de coordonare a instituțiilor din subordinea M.A.I. (S.T.S. și I.S.U.) demonstrează incompetența ministrului care a dus la pierderea vieții a doi oameni.

“Ministrul Radu Stroe a intervenit public și a dat ordine Jandarmeriei în cazul Pungești să intervină în forță împotriva unor localnici care ocupau un drum de țară, pentru a apăra o proprietate privată, iar acum a stat ascuns 5 ore fără să intervină și să preia conducerea misiunii de intervenție. Ministrul de Interne este incompetent, ineficient, indiferent și regretabil de inconștient”, a adăugat Alin Tişe.

Adrian Iovan şi un medic rezident în anul 5 de facultate au decedat în urma prăbuşirii unui avion medical în apropiere de localitatea Horea din judeţul Alba. Cei doi au supravieţuit impactului cu solul, însă au decedat imobilizaţi în avion din cauza timpului întârziat de intervenţie a structurilor din subordinea Ministerului de Interne, care nu i-au găsit nici după 6 ore.

Victimele au fost descoperite de nişte localnici care au pornit în căutarea lor.