Un prieten Ştefan a găsit în arhiva personală mai multe poze cu Gigi Becali la ceremonia de comemorare a Crăişorului Munţilor de la Ţebea din septembrie 2004.

Gigi

Publicăm trei poze cu conducerea PNG Cluj şi Gigi Becali în cortul de la Ţebea de unde s-au oferit mâncare pentru miile de pelerini veniţi la mormântul lui Avram Iancu. În prim plan apar Gigi Becali, mult mai tânăr, politologul „informator” Dan Pavel, Oleg Pătraşcu, coordonatorul PNG pe Transilvania, Ştefan Gherghei, preşedintele PNG Cluj, Ionuţ Ţene, prim-vicepreşedinte PNG Cluj, poetul Adrian Mihai Bumb, editorul publicaţiei „Totul pentru Ţară”, un profesor de română şi o femeie de afaceri, cu pensiune la intrarea în Cluj-Napoca.

 

tebea03

Cine credea atunci când Gigi Becali, care scanda „Să facem o ţară ca soarele sfânt de pe cer”, Tineri până la moarte, sus inimile români”, „Să facem Totul pentru Ţară”, şi PNG erau pe valul popularităţii, că patronul echipei Steaua va fi astăzi în 2014 în închisoare şi bolnav la penitenciarul Poarta Albă? „Ciudate sunt căile Domnului” vorba lui Martin Luther.

NapocaNews

 

130000 copy