În lipsă de alte variante oficialii clubului de fotbal Universitatea Cluj şi cei de la CS Mioveni au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorilor Cosmin Popescu şi Robert Florin Boboc.

Ambii sportivi au 18 ani, sunt internaţionali de juniori şi evoluează la mijlocul terenului. Cei doi ar putea debuta în tricoul universităţii, astăzi, în amicalul pe care “şepcile roşii” îl vor disputa în cantonamentul din Antalya, în compania austriecilor de la Wiener Neustadt.

Popescu şi Boboc au semnat angajamente valabile până la sfârşitul actualului campionat cu opţiune de cumpărare definitivă din partea Universităţii.

Până în acest moment “U” i-a achiziţionat pe Boutadjine de la Pandurii Târgu Jiu, Max Nicu şi Roland Gercaliu, ambii aduşi din Germania, Rada şi Marius Martac.

Alături de ei se află în pregătiri şi Gabriel Machado, acesta urmând să primească până la sfârşitul stagiului de pregătire din Turcia un răspuns dacă va fi sau nu păstrat în lot.

Până la noi transferuri Universitatea Cluj va disputa, astăzi, cel de al doilea meci test din această iarnă, cu Wiener Neustadt.

În prima partidă amicală alb-negri au fost învinşi de Cernomoreţ Odesa, formaţie clasată a 5-a în campionatul din Ucraina şi calificată în primăvara UEFA Europa League.

Paul Panait