Dacă în ultimele sezoanele criza financiară care a lovit puternic fotbalul românesc a părut să o ocolească pe CFR Cluj, situaţia s-a schimbat radical după ultimele două sezoane. Arpad Paszkany a vorbit deschis despre posibilitatea de a vinde acţiuni la clubul din Gruia.

Finanţatorul a anunţat că o companie de consultanţă, KPMG Sports Advisory, caută deja potenţiali investitori pentru trupa din Gruia.

„Ultima dată când am vorbit pe marginea acestui subiect a fost în noiembrie, dar n-am spus niciodată că vând echipa, ci că am mandatat compania KPMG să găsească parteneri dispuşi să ni se alăture la acest club. Am spus şi că eu nu mă cramponez să rămân acţionar majoritar şi să deţin 51 la sută din acţiuni, este bine şi dacă rămân cu 49 la sută. Eu am un principiu: mai bine mănânc o feliuţă subţire dintr-un tort delicios decât să mănânc unul întreg de o calitate mai puţin bună”, a spus Paszkany pentru City News, care a adăugat că şi în prezent „există discuţii pe această temă”. „Dacă CFR ar fi un club din liga a treia engleză sau din liga a doua franceză ar interesa mai mult oamenii de afaceri din zona arabă sau din Indonezia. Asta e realitatea, cluburile din România sunt mult mai puţin tentante decât cele din ţările cu fotbalul dezvoltat”, a încheiat Arpad Paszkany.

Sursa: Pro Sport