Premierul Victor Ponta a anunţat că secretarul de stat din Ministerul de Interne Constantin Chiper (PNL) va fi demis şi va cere înlocuirea directorului general şi a directorului de operaţiuni ROMATSA, dar şi a şefului STS, pentru deficienţe inacceptabile în cazul accidentului din Cluj. Premierul a mai precizat că întreaga intervenţie a fost un eşec.

Ministrul Radu Stroe a declarat miercuri dimineata ca nu are de ce sa isi dea demisia. Intrebat, la iesirea din sediul Ministerului Afacerilor Interne, daca va fi schimbat de liberali, Radu Stroe a raspuns: „Nu stiu, nu cred, ma duc acum la Guvern”.
Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marţi seară, răspunzând unei întrebări, că îşi reproşează că s-a întâmplat în timpul mandatului său tragedia aviatică de la Cluj. Iată ce declară ministrul: “Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia”, a spus Stroe.

Deputatul PSD Florentin Gust afirmă, într-un comunicat, că remarcă lipsa de comunicare, coordonare, intervenţie şi competenţă a structurilor din MAI şi MApN în incidentul aviatic din Cluj, menţionând că cel puţin doi miniştri ar trebui să îşi dea demisia sau să fie demişi.

NapocaNews