Remodelat complet, Auchan Iris le propune clienților o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, toate prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare. Al treisprezecelea remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real și al doilea magazin din oraș și-a deschis porţile pentru clienți începând de joi, 27 februarie, de la ora 10:00.

La eveniment a participat şi primarul Emil Boc, care le-a mulţumit investitorilor francezi pentru că au creat locuri noi de muncă în Cluj-Napoca.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile și a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7000 mp, noul hipermarket Auchan Iris oferă locuitorilor o gamă de peste 53.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Iris a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Iris a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Iris le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

„Suntem încântaţi să deschidem porţile celui de al doilea magazin Auchan din Cluj-Napoca, să ajungem astfel mai aproape de locuitorii din nordul orașului și să servim tot mai mulți clienți din întregul județ. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un magazin Auchan de ultimă generație, modern, confortabil, luminos, primitor, cu o gamă completă de produse alimentare și nealimentare, calitate și prospețime în fiecare zi, numeroase târguri și acțiuni comerciale inovante și toate prețurile mici în permanență. Auchan Iris, ca şi celelalte 23 hipermarketuri, dă viaţă misiunii noastre, aceea de a ne servi din ce în ce mai bine locuitorii, creând o legatură puternică între fiecare colaborator şi fiecare client, o legatură bazată pe respect, ascultare şi pasiune”, a declarat Frédéric Bellon, director de Vânzări Auchan România.

La evenimentul inaugural a luat parte şi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Accesul la Auchan Cluj Iris, situat în Centrul Comercial Arcade Cluj, este unul simplu şi rapid pentru locuitorii din oraş grație multiplelor mijloace de transport în comun și a liniei de transport gratuit. Pentru cei veniți cu mașina, centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 500 de locuri.