Deputatul PNL Alina Gorghiu dezvaluie ca marca USD, folosita de PSD, PC si UNPR pentru noua alianta electorala, „apartine, cu acte la OSIM, varului regelui Cioaba, Ion Cioaba Mihutescu”.

„Inregistrarea la OSIM dateaza din noiembrie 2011. Si, daca nu cumva a fost o strategie mai veche (dat fiind faptul ca Mihutescu este vicepresedinte PSD Sibiu), ceea ce oricum ar fi meschin, USD se umple de un ridicol absolut.

Adaug la asta declaratia recenta a fiului regelui Cioaba, care spunea ca ei vor sa se alieze cu liberalii, ca rromii au avut mereu o gandire liberala. Mai intelegeti ceva?”, scrie Alina Gorghiu pe blog.

In plus, aceasta ii ironizeaza pe pesedisti spunandu-le sa isi ia gandul de la o posibila folosire a denumirii „Uniunea Social Progresista”.

„Sa nu uit, daca le vine ideea celor din Uniunea cea noua, dar de origini vechi, sa-si schimbe numele in Uniunea Social Progresista… sa renunte, ca domnul Mihutescu a acoperit tot”, ii informeaza deputatul PNL pe social-democrati.

Presedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, si liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni, 10 februarie 2014, protocolul aliantei electorale Uniunea Social Democrata (USD) pentru alegerile europarlamentare.

Considerata de semnatari o alianta electorala constituita in interiorul USL, aceasta este puternic contestata de PNL, care cere desfiintarea ei imediata, fiind considerata un inamic al liberalilor si o „inselatorie” din cauza similitudinii dintre denumirile USL si USD.

C.B.