Tineretul Democrat Liberal din Cluj-Napoca a organizat astăzi, 14 februarie, cu ocazia Valentine’s Day, o acţiune de strângere de mesaje „de dragoste“ de la clujeni, pentru Guvernul Ponta. Peste 200 de clujeni au transmis mesaje precum ”Victoraș, vrei să fii plagiatorul meu?”, ”Cei peste 500.000 de șomeri vă mulțumesc!”, ”Frunză verde și-o lalea, Ponta dă-ți demisia!”, ”Premierului Ponta îi doresc 20 de ani de guvernare în SOMALIA”, ”Ponta și-a luat smartphone cu TACI CRIN”, ”Să plece!”, ”Aţi distrus educaţia. Ruşine!”, “Să trăim, să-nveselim, Taxe multe să plătim!”, “Fă-ne să ne fie dor de tine!”

”Rolul nostru este de a facilita cetățenilor comunicarea cu mediul politic, chiar dacă suntem un partid în opoziție o sa fim o platformă pentru vocea cetățenilor, cel puțin pentru cei care sunt nemulțumiți de ce se întâmplă de aproape doi ani în România. Faptul că de Ziua Îndrăgostiților lumea în loc să se gândească la chestiuni romantice sau sentimentale sunt apăsați de grija traiului de zi cu zi, pe noi ne face să ieșim în mijlocul cetățenilor și să le arătăm nu doar că suntem o platformă de comunicare, dar și o alternativă reală față de ceea ce se întâmplă în momentul de față în România”, a declarat președintele PDL Cluj-Napoca, Radu Moisin.

“Am dorit să atragem atenţia asupra faptului că viaţa de zi cu zi în România condusă de Guvernul Ponta şi USL nu este deloc roz. Mai grav este faptul că USL ne compromite viitorul: peste 500 de mii de şomeri, peste 35 de taxe şi impozite noi, zeci de firme falimentare, educaţia la pământ, lipsa investiţiilor. Toate acestea în timp ce asistăm la o ceartă a baronilor USL- USD pe funcţii,” a declarat preşedintele TDL Cluj-Napoca, Ovidiu Cîmpean.

NapocaNews