Vineri, 7 februarie 2014, are loc în diverse orașe din România startul celei de-a patra ediții a Săptămânii Căsătoriei, cel mai mare eveniment din România dedicat cuplurilor căsătorite, cu desfășurare anuală în 7-14 Februarie. Motto-ul ediției 2014 este “Fă o prioritate din căsnicia ta!”

La nivelul orașului Cluj-Napoca echipa de organizare a evenimentului derulează în parteneriat cu Primăria

Municipiului Cluj-Napoca trei seri pe tema familiei și o cină romantică după următorul program:

10 Februarie 2014, ora 18:00
Cinema Mărăști, Video – „Cum să ramâi căsătorit/ă fără să îi scoţi ochii”
(intrarea liberă)

11 Februarie 2014, ora 18:00
Cinema Mărăști
1) Video – Arta Căsniciei, „Dragostea Apare”
2) Moment artistic cu artistul plastic Petru Leahu
(intrarea liberă)

12 Februarie 2014, orele 18:00
Cinema Mărăști
1) Seară de film – Filmul „Courageous” (SUA, 2011)
2) Recital Cantabile Quartet
3) Moment coregrafic – grupa de balet a Palatului Copiilor
(intrarea liberă)

13 Februarie 2014, ora 18:00, Cină Romantică pentru cuplurile căsătorite
Sala de evenimente Segra (Str. Gheorghe Lazăr nr.5)

Pe lângă aceste manifestări, în Săptămâna Căsătoriei 2014 (7-14 Februarie) vor avea loc în Cluj-Napoca și în ţară numeroase alte evenimente – găzduite de ONG-uri, biserici si instituții – precum și promoții și reduceri oferite cuplurilor căsătorite de firme din diverse domenii. In orașul Cluj-Napoca sub egida Săptămânii Căsătoriei s-au pregătit aproximativ 40 de evenimente pe tema familiei precum și peste 20 de promoții și oferte speciale din partea unor restaurante, florării, magazine de cadouri, librării etc.

Principalele orașe din țară în care se vor desfășura evenimente și promoții pentru familii sunt: Cluj- Napoca, Timișoara, Mediaș, Sighișoara, Satu-Mare, Suceava și Ploiești.

Săptămâna Căsătoriei este o sărbătoare internațională a familiei inițiată în Marea Britanie în 1997 şi celebrată anual în diverse țări în perioada 7-14 februarie. În ultimii ani evenimentul s-a extins cu repeziciune în tot mai multe țări de pe diverse continente: Germania, Elveția, Cehia, Ungaria, SUA, Australia, etc.

Scopul evenimentului este susținerea vieţii de familie, întărirea căsniciei şi promovarea valorilor familiei în societate şi în lume.

NapocaNews