Propunerea lui Crin Antonescu pentru ministerul Eonomiei, în locul lui Andrei Gerea, este fostul ministru al Apărării, Teodor Atanasiu, care a lăsat în haos combinatul de armament de la Cugir, unde a oupat funcţia de director.

Ce părere are parlamentarul liberal despre proiectul Roşia Montană?

Ca să termin cu astfel de discuții în care toată lumea are dreptate, dar tu n-ai rezvolvat problema, trebuie prima dată să faci o informare corectă și să dai toate avizele instituțiilor abilitate.

Fără avize nu are rost să mai vorbesc despre subiect pentru că nu se va întâmpla. Cu avize se poate întâmpla dacă ne dorim (n.a. parlamentarii). Cum s-ar putea să se poată întâmpla să nu ne dorim și să mai lăsăm aurul acela acolo.

Eu unul îmi doresc să-l luăm acum, pentru că poporul român este într-o situație critică. Am intrat într-o familie bogată, fiind cei mai săraci. Și la cum merge economia noastră și economia celorlalți din familie, a Germaniei, a Marii Britanie,a Franței, ne îndepărtăm ca și venituri de țările respective, nu ne apropiem. Și atunci trebuie să facem ceva să rupem acest decalaj. Ceva ce cere un plus faţa de ce fac ei. Asta se poate face în trei moduri.

Ziarul Unirea