PSD a început campania pentru alegerile europarlamentare înainte de startul legal, prin montarea de panouri mincinoase pe teritoriul judeţului Cluj, acuză democrat-liberalii. Prin aceste panouri de propagandă se aclamă faptul că Guvernul susţine Autostrada Transilvania prin alocarea în 2014 a 55 de milioane de euro pentru acest obiectiv.

„Aşa-zisele alocări financiare pentru Autostrada Transilvania s-au demonstrat a fi doar minciuni, atât în Guvernarea Năstase cât mai ales în Guvernarea Ponta. Oricât ar încerca PSD să manipuleze ardelenii în general şi clujenii în special, adevărata realitate este 0 bani alocaţi pentru acest obiectiv şi în acest an. De altfel, nu există nicio prevedere expresă în Bugetul Naţional pe anul 2014, cu privire la o eventuală alocare de fonduri pentru Autostrada Transilvania.

Îi sfătuim pe liderii PSD Cluj să nu mai folosească intoxicarea şi minciuna ca arme pentru a-şi ascunde incompetenţa şi lipsa de Guvernare şi le solicităm să înlăture de urgenţă panourile electorale ilegale şi mincinoase de pe teritoriul judeţului Cluj!

În loc să irosiţi bani pe panouri, şi acelea mincinoase, mai bine aţi folosi acei bani pentru a peteci drumurile judeţene!”, se arată într-un comunicat de presă al PDL Cluj.