Trei noi trasee au fost stabilite astăzi prin Hotărâre de Consiliu Local pe ruta Cluj-Napoca – Florești (Luna de Sus), pentru transportul în comun al floreştenilor, în cadrul şedinţei Asociaţiei Metropolitane de Transport.

“Adoptarea unei HCL de către Primăria și Consiliul Local Florești, prin care să se stabilească noi trasee pe care Compania de Transport Public Cluj să poată opera, altele decât cele scoase la licitație de Consiliul Județean Cluj, a fost un pas necesar în procedura pe care deja am aplicat-o cu succes pentru comuna Baciu. CTP operează din acest an și pe rute către Feleac, Vâlcele și Gheorgheni”, declară primarul Emil Boc.

Rutele stabilite sunt următoarele: strada Bucium (Cluj-Napoca) – strada Someşului – strada Horea – strada Mihail Kogălniceanu – strada Gheorghe Doja – strada Simion Bărnuţiu; strada Bucium – strada Poligonului – strada Tăuțiului – strada Cetății – intersecție Eroilor până la Multiserv; Floreşti sat cu întoarcere în sensul giratoriu din Luna de Sus.

Abonamentele CTP pe traseele din Florești vor include și o linie pe rutele din municipiul Cluj-Napoca iar orarul va fi adaptat cerințelor călătorilor.