România întâlneşte Spania la Cluj-Napoca, sâmbătă, 22 februarie, într-o partidă din cadrul Cupei Europene a Naţiunilor (CEN) la rugby, competiţie care reprezintă şi un criteriu de calificare la Cupa Mondială de anul viitor din Anglia.

Neînvinşi în actuala ediţie a CEN Stejarii pornesc favoriţi în confruntarea cu Spania, iar o victorie în confruntarea de pe Cluj Arena este echivalentă cu cea de a opta prezenţă a României la turneul final al Cupei Mondiale.

Victoriile înregistrate în precedentele două partide din acest an, 24-0 cu Portugalia, la Cluj, şi 34-3, în deplasare, cu Rusia, îi dau încredere căpitanului Mihai Macovei, care vrea să sărbătorească alături de clujeni calificarea în Anglia. „Îi aşteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la stadion să ne bucurăm împreună”, a declarat Macovei.

Meciul dintre reprezentativele României şi Spaniei se va disputa sâmbătă, 22 februarie, de la ora 14:30, pe Cluj Arena. Preţul tichetelor este de 10 lei pentru adulţi, 1 leu pentru copii şi tineri până în 18 ani, respectiv 50 de lei la sectorul VIP.

Paul Panait