Actrița Tilda Swinton a dezvăluit pentru fani că duce o viață foarte simplă, că nu deține nici măcar un televizor, că nu se machiază și că îi place să gătească mâncare simplă, „țărănească”, conform publicației Mail On Sunday, citată de Agerpres.

Actrița laureată a premiului Oscar își petrece majoritatea timpului în casa sa simplă din zona rurală a Scoției, susținând că nu i-au plăcut niciodată strălucirea și excesul de la Hollywood.

„Atunci când sunt acasă duc o viață foarte simplă. Nu am nici măcar un televizor. Viața este foarte simplă și ieftină în Scoția. De asemenea, nici nu petrec prea mult timp în fața oglinzii. Dacă arăt bine se datorează genelor bune, faptului că trăiesc la țară, în Scoția și pentru că nu mă machiez când nu este absolut necesar. Cât despre haine, port ce am chef să port, dar am noroc să am niște prietene designer că-mi asigură o garderobă pentru evenimentele publice la care trebuie să particip”, a povestit ea.

„Când sunt acasă însă, mă transform complet. În ultima perioadă m-am îmbrăcat cu lucruri care i-au rămas mici fiului meu — pot să fac asta pentru că el e mai înalt decât mine. Iar atunci când gătesc folosesc legumele pe care le cultiv și ouăle de la găinile mele. Pot să gătesc și mâncăruri mai sofisticate, dar prefer felurile tradiționale scoțiene”, a mai susținut ea.

Sursa: REALITATEA.NET