Cea de-a V-a ediție a Târgului de Vacanțe, cel mai mare târg turistic din Transilvania are loc loc intre 7 si 9 martie la Expo Transilvania Cluj. Evenimentul are loc in colaborare cu Asociatia Nationala a Agentiilor – ANAT si are ca invitat special cel mai mare complex turistic de vacanta cu tematica militara din Europa – Arsenal Park.

Doritorii de vacanțe de orice fel sunt invitați să-și găsească destinațiile visate sau să descopere altele noi și frumoase. Vizitatorii targului vor avea posibilitatea, ca in fiecare an, sa iși achiziționeze vacanța dorită în regim de early booking. Reducerilor early booking li se adauga si discounturi speciale valabile doar pe perioada evenimentului.Evenimentul are un program de vizitare de vineri pana duminica intre 10 :00 – 19 :00. Intrarea este libera.

Pentru clujenii care nu au fost în armată… vine armata la ei !! Aceştia vor avea şansa de a gusta din experienţa cvasimilitară oferită din cel mai impresionant complex turistic cu specific militar din ţară şi din sud-estul Europei – Arsenal Park va fi prezent la Expo Transilvania Cluj cu un super-stand.

Se vor organiza pentru doritori sesiuni de tir cu arcul şi tir cu pistolul şi expoziţii cu elemente autentice de tehnică militară, prezente în parc. Instructorii noştri vor sta la dispoziţia clujenilor pentru a le explica ce înseamnă distracţia şi aventura la Arsenal Park şi cum se combină istoria militară cu peisajul minunat, dând naştere celei mai frumoase destinaţii pentru vacanţe şi teambuilding din România.

Prima ediție a Târgului de Vacanțe a avut loc în 2010. De atunci, evenimentul s-a bucurat de un real succes atât în rândul participanților cât și al vizitatorilor. Prezența unui număr semnificativ de tur-operatori, agenții de turism, pensiuni și hoteluri din țară și străinătate, companii aeriene, reprezentanți ai diferitelor zone turistice din România, a atras și va continua să atragă vizitatori, persoane interesate de achiziționarea unui pachet turistic cât mai avantajos. În prima zi clujenii s-au înghesuit să cumpere ofertele de vacanţă avantajoase mai ales în Bulgaria, Grecia şi Turcia. De succes se bucură şi Litoralul românesc.

NapocaNews