Ion Crăciunescu a declarat după meci la DigiSport că reuşita ”cîinilor” a fost precedată de o intervenţie incorectă a lui Lazăr asupra adversarului.

Faza golului dinamoviştilor de la Cluj a fost contestată de pe margine de către ardeleni, imediat după reuşită, dar şi de fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu.

Înainte de a-i pasa decisiv lui Matei, Lazăr a sărit cu ambele picioare, pentru a cîştiga balonul din faţa lui Ciupe, dar l-a călcat pe adversar.

„Fault indiscutabil. Lazăr pleacă din joc periculos, apoi îl calcă pe clujean pe vîrful ghetelor. Nu folosesc cuvîntul «viciere» privitor la rezultat, fiindcă au mai fost multe minute după gol”, a comentat Ion Crăciunescu, după meci, la DigiSport.

„Nu ştiu dacă a fost sau nu fault, ce să mai fac acum?! Poate, dacă eram mai puternici, trebuia să dăm două, trei goluri, ca să ne revenim. Să ne ridicăm şi să mergem la CFR Cluj să cîştigăm” (Mihai Teja, antrenor U Cluj)

„Trebuie să ne adunăm, şanse mai sînt să ne salvăm de la retrogradare. Nu comentez arbitrajul, e decizia «centralului» la faza ce a dus la golul oaspeţilor” (Emil Ninu, fundaş U Cluj)

Sursa: GSP