Surpriza mare in etapa cu numarul 23 din Liga 1, fosta campioana CFR Cluj nereusind sa castige pe terenul „lanternei rosii” Corona Brasov.

Desi au condus cu 2-0, au ratat un penalti si au avut si un om in plus, „feroviarii” s-au vazut egalati pe final, partida terminandu-se la egalitate, scor 2-2.

Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuta, a incercat o mica revolutie inaintea meciului de la Brasov, lasand in afara lotului nu mai putin de patru jucatori importanti.

Iar dupa prima repriza se parea ca pariul tehnicianului era unul castigator, formatia sa conducand la pauza cu scorul de 2-0 in urma „dublei” reusita de Negrut.

„Feroviarii” au ratat chiar si un penalti in prima parte a jocului, Cadu irosind lovitura de la 11 metri obtinuta de Gabionetta.

Repriza secunda a fost una cu adevarat dramatica. Gazdele au reusit sa reduca din diferenta in minutul 60, Neacsa punctand cu un sut deviat. Imediat dupa gol Corona a ramas in 10 jucatori, Bus fiind eliminat dupa ce a incasat al doilea cartonas galben.

Brasovenii nu s-au lasat si au reusit o egalare in extremis, Ionut Coman punctand in minutul 85.

Chiar si dupa aceasta remiza nesperata Corona ramane ultima in clasamentul Ligii 1, cu sanse minime de a evita retrogradarea.

ECHIPELE

Corona: T. Marc – Burlacu, Poverlovici, R. Damian, Vl. Munteanu II – Fl. Pirvu, Dilbea, Miranda, Neacsa – I. Coman, Sg. Bus
Rezerve: Danalache, Forika, Leonte, V. Balint, Istrofor, C. Dedu, Mendizov

CFR Cluj: Felgueiras – Maftei, Cadu, Piccolo, Rada – Monroy, Djokovici – Gabionetta, Batin, Negrut – Ogbu
Rezerve: Minca, Camora, Tade, Chanturia, G. Paun, Veres, Thiago

M.D.