Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat clubul „U” Cluj ca urmare a evenimentelor de la partida din etapa precedentă, cu CFR 1907.

Astfel, în baza articolului 82, care prevede că „clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri (…) Suporterii care ocupă în stadion sectorul destinat oaspeţilor sunt consideraţi a fi suporterii echipei oaspete, cu excepţia cazului în care se probează contrariul”, raportat la articolul 83 (pătrunderea spectatorilor în teren, aruncarea cu obiectele prevăzute la art. 82, alin. 3, lit. a), spre alți spectatori sau spre/înterenul de joc), clubul a fost sancţionat cu interzicerea organizării unui meci pe propriul stadion şi amendat cu 20.000 de lei.

În aceste condiţii, partida de luni, 31 martie, ora 18:30, contra Gaz Metan Mediaş nu se va desfăşura pe Cluj Arena, urmând ca în cel mai scurt timp suporterii să fie anunţaţi, pe site-ul oficial, cu privire la locul de disputare al jocului, precum şi preţurile biletelor.