Cu toate că Vladimir Putin se află în centrul atenţiei în toată lumea, preşedintele Rusiei a reuşit să îşi ţină ascunsă familia, acesta fiind şi motivul pentru care fiicele sale sunt aproape necunoscute publicului larg. Mai mult, se pare că au absolvit facultatea sub nume false şi sunt prietene bune cu fiica lui Silvio Berlusconi.

Vladimir Putin a reuşit timp de zeci de ani să îşi ascundă odraslele de ochii presei. Astfel, Mariya Putin, 27 şi Yekaterina Putin, 25 au reuşit să se ascundă de obiectivele aparatelor de filmat, viaţa lor fiind un adevărat mister, potrivit Bussines Insider.

this_beautiful_girls_dad_will_surprise_you_640_05_40857000

Imediat ce Vladimir Putin a reuşit să conducă Rusia la cel mai înalt nivel, cele două tienere au fost şcolite acasă. Mult, chiar dacă au absolvit o facultate la Universitatea St. Petersburg, Mariya terminând biologia şi geologia, în timp ce Yekaterina, s-a înscris la Studii Orientale, niciuna dintre ele nu au fost văzute vreodată în campus. Astfel, se pare că ele au fost înscrise cu nume false din motive de securitate.

Mai mult, ele au fost conectate cu iubiţi aflaţi la cel mai înalt nivel, fiica mică având o relaţie de zece ani cu fiul unui general sud-corean, în timp ce Yekaterina a fost văzută în preajma olandezului Jorrit Faassen, un cunoscut acţionar al Gazprom.

this_beautiful_girls_dad_will_surprise_you_x3o0q_640_05_28221900

„Fiicele lui putin au fost înscrise la facultate sub nume false şi colegii nu le-au ştiut adevărata identitate. Mai mult, nu este cunoscut dacă ele locuiesc în prezent în Rusia sau în străinătate sau dacă sunt anjajate”, s-a scris in The New York Times.

Chiar şi aşa, există câteva fotografii ale celor două tinere.