CV Tudor a fast radiat din registrul partidelor politice, ca preşedinte PRM, se arată într-un comunicat semnat de către Gheorghe Funar: „Biroul Permanent al P.R.M. ales de Congresul Extraordinar de la Alba Iulia, din 27 iulie 2013, a acţionat, împreună cu o echipă competentă de avocaţi, pentru înregistrarea modificărilor în Registrul partidelor politice la Partidul România Mare, ca urmare a pronunţării Sentinţei civile nr.40 P din 18 noiembrie 2013 a Tribunalului Bucureşti, în dosarul nr.26028/3/2013, precum şi a Încheierii civile din Camera de Consiliu a Curţii de Apel Bucureşti, din data de 26 februarie 2014, prin care instanţa a anulat apelul lui Corneliu Vadim Tudor ca netimbrat.

Instanţele judecătoreşti au respins acţiunea formulată de Corneliu Vadim Tudor pentru înregistrarea sa ca preşedinte al P.R.M., a modificărilor la Statutul P.R.M., inclusiv a sediului central al partidului pe str.Vasile Lăscar nr.16, în Bucureşti, deoarece Congresul Extraordinar al P.R.M. pe care l-a organizat în 20 iulie 2013 a fost nestatutar, iar alegerea organelor de conducere s-a făcut fără buletine de vot, cu încălcarea Legii partidelor politice.
Pe cale de consecinţă, Corneliu Vadim Tudor nu mai este preşedinte al P.R.M. şi a fost radiat din Registrul partidelor politice, prin modificările înregistrate în 6 martie 2014 şi comunicate în 11 martie a.c., conducerii P.R.M. aleasă la Congresul Extraordinar de la Alba Iulia.

Nemaifiind preşedinte al P.R.M. din 20 iulie 2013 şi după ce a fost exclus de partid prin Hotărârea Congresului Extraordinar de la Alba Iulia, din 27 iulie 2013, Corneliu Vadim Tudor, care se încăpăţânează să trăiască în lumea lui, nu are niciun temei legal şi statutar pentru a întocmi personal şi a depune la Biroul Electoral Central lista de candidaţi ai P.R.M. pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014.

Conducerea P.R.M. aleasă la Congresul Extraordinar de la Alba Iulia adresează un Apel membrilor şi simpatizanţilor partidului nostru pentru a acţiona uniţi în ultima parte a perioadei de strângere a semnăturilor pentru susţinerea candidaţilor P.R.M. la alegerile europarlamentare.Cele rele să se spele, cele bune să se adune !”

NapocaNews