Fostul premier Emil Boc va participa, împreună cu preşedintele Traian Băsescu, la dezbaterea de la Bucureşti a Fundaţiei Mişcarea Populară, astfel încât va absenta de la mitingul care va fi organizat la Cluj-Napoca de PDL.

Emil Boc a declarat, vineri seară, corespondentului MEDIAFAX că dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară îşi propune să susţină şi să continue procesul de modernizare a statului început în parteneriat cu preşedintele României.

„Voi participa, sâmbătă, alături de preşedintele Traian Băsescu, la Bucureşti, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară intitulată «Rolul administraţiei locale în modernizarea comunităţii. Statul de drept şi siguranţa cetăţeanului». Dezbaterea îşi propune să susţină şi să continue procesul de modernizare a statului început în parteneriat cu preşedintele României. Am răspuns pozitiv invitaţiei pe care am primit-o din partea organizatorilor la o dezbatere pe o temă importantă ce ţine de modernizarea ţării. Pe principiul că nu pot fi în două locuri în acelaşi timp, voi participa la dezbaterea de la Bucureşti”, a spus Boc.

Fundaţia Mişcarea Populară (FMP) organizează sâmbătă, de la ora 12.00, la Bucureşti, dezbaterea intitulată „Rolul administraţiei locale în modernizarea comunităţii. Statul de drept şi siguranţa cetăţeanului”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul face parte din seria de dezbateri organizate de FMP privind statul de drept şi dezvoltarea comunităţilor locale, în contextul noilor provocări legate de asigurarea unui management eficient la nivel local şi al necesităţii identificării de resurse diversificate de finanţare.

La eveniment, vor fi prezenţi reprezentanţi ai Fundaţiei de la nivel naţional şi local, personalităţi din societatea civilă şi din mediul politic, reprezentanţi ai administraţiei locale.

Miercuri, fostul premier Emil Boc spunea că nu ştie dacă va participa la mitingul care va fi organizat de PDL, sâmbătă, la Cluj-Napoca, afirmând că este un simplu membru al partidului, care are o mai mare libertate de mişcare şi poate lua decizii aşa cum crede de cuviinţă.

Sursa: Mediafax