Echipa masculină de rugby Universitatea Cluj a pierdut primul meci din actuala ediţie a SuperLigii Naţionale, scor 7-34 în deplasare, cu Steaua Bucureşti.

Echipa antrenată de Bogdan Cantor şi Ioan Teodorescu a fost superioară fizic în faţa adversarei din prima etapă însă, nesincronizările pe faza defensivă şi prea multă dorinţă au dus la o serie de greşeli în lanţ a echipei universitare care nu a reuşit să-l oprească pe Ionuţ Dumitru, jucătorul Stelei marcând nu mai puţin de patru eseuri în meciul de duminică.

Repriza secundă a fost mult mai echilibrată, iar schimbările tehnicienilor clujeni s-a văzut în evoluţia echipei care a reuşit să reducă din diferenţă prin încercarea lui Răzvan Ailenei transformată de Ignea.

Per ansamblu actul secund a fost câştigat de ”U” Cluj, cu scorul de 7-5, dar jocul slab din prima repriză a făcut ca diferenţa de scor să fie net favorabilă bucureştenilor care au obţinut în urma acestei victorii 5 puncte şi conduc în clasament alături de CSM Ştiinţa Baia Mare.

Etapa viitoare Universitatea Cluj va evolua în faţa propriilor suporteri, sâmbătă, de la ora 17:00, cu Farul Constanţa.

Paul Panait