Poliţiştii din cadrul Serviciul Judeţean de Ordine Publică Cluj au aplicat o sancţiune contravenţională de 4.500 lei şi au dispus confiscarea a 450 m.c. material lemnos în valoare de 53.930 lei.

La data de 20 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciul Judeţean de Ordine Publică Cluj împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare Cluj, au efectuat un control de specialitate la un agent economic cu sediul în comuna Valea Ierii, cu obiect principal de activitate prelucrarea şi comercializarea materialului lemons.

Cu această ocazie, în urma neregulilor constatate, a fost sancţionat contravenţional adminstratorul societăţii comerciale cu amendă de 4.500 lei şi a fost confiscată valoric cantitatea de 456 m.c. material lemnos, în cuantum de aproximativ 53.930 lei, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 996/2008 privind circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase şi depozitarea materialelor lemnoase şi al instalatiilor de prelucrat lemn rotund.