Vasile Miriuta a castigat primul sau meci pe banca CFR-ului din Cluj, dupa un 1-0 in fata celor de la Pandurii Targu Jiu, in etapa cu numarul 25 din Liga I.

Fostul antrenor de la Ceahlaul s-a declarat mandru de jucatorii sai, tinand sa-si felicite oamenii dupa joc: „A fost un succes cu adevarat meritat, am intalnit o echipa foarte buna cu jucatori valorosi. Tin sa-mi felicit jucatorii pentru aceasta victorie. Noi jucam fiecare meci la victorie. In minutul 90 ma multumeam si cu un egal, sincer, dar a venit faza urmatoare si am reusit sa incriem golul victoriei. A fost o descatusare pentru jucatorii mei. Sunt mandru ca ii antrenez pe acesti baieti.”, spunea dupa meci Miriuta, pentru DigiSport.

In plus, pe langa vestea buna a acestei victorii, Miriuta a mai primit o veste de la patronul Arpad Paszkany: „Am vorbit cu domnii Paszkany si Muresan si mi-au transmis ca s-au mai rezolvat din probleme noastre. Am inteles ca s-a rezolvat si problema licentei, 100 la suta o vom lua.”, incheia interventia sa, la aceeasi televiziune, Miriuta.

CFR s-a apropiat la 4 puncte de Pandurii, care ramane pe locul 6, cu 38 de puncte.

D.A.