Compania Intel Sky Broadcast, care deţine şi drepturile de difuzare pentru următorii 5 ani ale meciurilor din Liga I, a cumpărat cele două canale de televiziunea ale patronului echipei CFR, Arpad Paszkany. Tranzacţia a fost făcută pentru suma de 8 milioane de euro, conform unor surse. Pe cele două canale vor fi difuzate meciurile din Liga I.

Cei de la Intel Sky se pare că vor face un rebranding pentru cele două televiziuni, care se vor numi Look TV şi Look Plus, iar toate cele nouă meciuri din fiecare etapă vor fi transmise de către cele două posturi, arată Fanatik. La hotelul Granata din Cluj, Arpad Paszkany i-a invitat, sâmbătă, pe toţi cei 360 de angajaţi ai celor două televiziuni ale sale, Look TV şi Transilvania Live. Motivul a fost un mesaj de mulţumire în primul rînd, dar şi de „la revedere” al patronului pentru foştii săi colaboratori, aceştia fiind anunţaţi oficial că ambele televiziuni au fost cumpărate de Intel Sky Broadcast, exact aceeaşi firmă din Malta care acum cîteva săptămîni dăduse lovitura şi achiziţionase drepturile pentru Liga 1 din România.

Petrecerea a durat pînă în jurul orei 6 a dimineţii de duminică, însuşi patronul CFR-ului plecînd printre ultimii, mai arată publicaţia citată. Surse din interiorul celor două televiziuni au confirmat pentru Adevărul că a avut loc petrecerea. Deocamdată, lucrurile au rămas neschimbate. Paszkany a anunţat tranzacţia Paszkany a declarat la începutul lunii martie, când în presă a apărut ştifea conform căreia Intel Sky Broadcast acumpărat drepturile de televizare a meciurilor din Liga I: „Nu mă aflu în spatele tranzacţiei, eu sper să fiu în faţa acestei tranzacţii şi vă spun asta cu sinceritate. Cred şi sunt convins că am stat de vorbă cu oameni de onoare şi că ce am vorbit rămâne stabilit. Dânşii au nevoie de două canale de televiziune, pe care să descarce aceste drepturi dobândite de la LPF, iar eu cum am două canale de televiziune, am decis ca ei să le cumpere şi să le transforme cum ştiu ei mai bine. Astfel, pe cele două televiziuni ar urma să fie difuzate meciurile”.

Sursa: Adevarul