PDL Cluj constată “cu regret şi dezamăgire că, în goana disperată după imagine şi capital electoral, preşedintele liberal, Ioan Petran, acuză de rea credinţă reprezentanţii locali, încercând să muşamalizeze situaţia din propriul partid.

Din păcate, în abordarea domnului Petran sesizăm o lipsă acută de informare, în special cu privire la faptul că, din forul decizional al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca fac parte şi consilieri ai PNL, care contribuie la modernizarea şi dezvoltarea municipiului nostru. Însă, recentele evenimente petrecute la Consiliul Judeţean, se pare că l-au obligat pe domnul Petran să ia atitudine, însă într-o zonă greşită, şi de care este total străin. Ştim, domnule preşedintele, că doriţi prin astfel de tertipuri politicianiste să îndepărtaţi atenţia opiniei publice de la acţiunile cu iz penal, săvârşite de colegii dumneavoastră din Consiliul Judeţean. De asemenea, cunoaştem că intenţiile de solidaritate faţă de colegii dumneavoastră sunt justificate, însă considerăm absolut hilar modul în care găsiţi de cuviinţă să vă poziţionaţi alături de colegii dumneavoastră, în aceste momente dificile.

Strategiile şi jocurile policianiste ieftine, domnule preşedinte, le-aţi practicat din totdeauna şi de fiecare dată fără succes. Vă recomandăm să vă concentraţi atenţia îndeosebi asupra managementului de partid şi a activităţii de la Consiliul Judeţean, în detrimentul activităţii desfăşurate de administraţia locală” se arată într-un comunicat de presă emis de Biroul de presă al PDL Cluj- Napoca.

NapocaNews