Peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi „F.C. Universitatea Cluj”.

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat, iar jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată a Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”.

Luni, 24 martie a.c., începând cu ora 21.00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi „F.C. Universitatea Cluj”.

7 suporteri ai echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi 19 suporteri ai echipei „F.C. Universitatea Cluj” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.