Reghe, după condamnarea lui Mihai Stoica: „Este dureros, pentru mine este o lovitura foarte grea” Mesajul pentru suporterii Stelei. Steaua trece printr-un nou moment greu, după ce Mihai Stoica a fost condamnat la închisoare cu executare, la câteva luni după încarcerarea lui Gigi Becali. Mihai Stoica a fost marţi condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Managerul Stelei a fost ridicat de autorităţi de la casa sa şi transportat la Rahova.

Afectat de cele întâmplate, Laurenţiu Reghecampf a postat un mesaj pe Facebok prin care îi cheamă pe fanii stelişti alături de echipă în drumul către realizarea celor două obiective în care este angrenată echipa, cupa şi campionatul.

„Astăzi, cu lacrimi în ochi i-am promis ceva fratelui meu mai mare MM …. Acelaşi lucru am să-l spun acum tuturor celor care iubesc şi suferă alături de noi… În vară, când fratele nostru Gigi Becali a fost arestat, am vrut cu toţii să reuşim şi să-i facem numai bucurii prin jocul şi victoriile noastre şi am reuşit! Acum însă, în afară de Ambiţie a apărut şi Ura.

Iar eu vă promit că împreună vom reuşi.. am nevoie de voi, de FANII ECHIPEI STEAUA. Vreau să câştigăm Campionatul şi Cupa, dar mai vreau la fiecare meci pe care-l jucăm să fim o Echipă… vreau să fim o familie aşa cum nu a mai existat vreodată la Steaua!

Am nevoie de voi. REGHECAMPF NU PLEACĂ! VA ROG…

Este dureros, pentru mine este o lovitură foarte grea”, a scris Reghecampf pe Facebook.

Sursa: Pro Sport