După 24 de ani în care s-a aflat la cârma Federaţiei Române de fotbal, Mircea Sandu, supranumit şi Naşul, a lăsat locul mai tânărului Răzvan Burlescu, ales ieri la şefia forului. Mircea Sandu a fost numit preşedinte de onoare, numire care include şi o lista de beneficii exorbitante.

Nu mai putin de 75.000 de euro pe an va încasa Sandu anual, sub forma unei rente viagere, drept de administrare a etajului 2 al unei clădiri a FRF, orice intervenţie chirurgicală sau recuperare medicală plătită de FRF, o limuzină care aparţine FRF şi benzina decontată indiferent de numărul de kilometri parcurşi, telefon, personal anjagat cu salarii în limita a 5.000 de lei lunar, deplasări la meciurile echipei naţionale cu decontarea cazării la hoteluri de cinci stele şi diurnă de 500 de euro pe zi.

Tablou-portet si film cu realizările Naşului în cadrul Adunării Generale
Membrii Adunării Generale au ţinut s-l omagieze pe cel care i-a condus din august 1990 până în martie 2014. Aceştia i-au oferit un tablou-portret si au prezentat un film cu imagini din cariera de jucător şi de conducător a lui Sandu.

Burleanu consideră „nesimţită” renta viageră de care va beneficia Mircea Sandu
Noul conducător al FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, că atât timp cât Mircea Sandu, în calitatea de preşedinte de onoare al forului, va beneficia de o „rentă viageră nesimţită”, va fi greu să îl aibă ca partener de discuţie.

NapocaNews