Ştefan Cadar, patronul firmei Fany, a fost condamnat de judecători la 30 de zile în arest preventiv, până la încheierea şi judecarea dosarului său. Soţia sa, Olenzia, asociat în cadrul companiei, a primit arest la domiciliu pentru a se putea ocupa de creşterea copiilor.

Directorul de la ARR Bucureşti, Daniela Dobrilă a recunoscut fapta de care este învinuită şi a primit arest la domiciliu.

Pentru a câştiga licitaţia organizată de Ministerul Transporturilor pentru traseele de transport public puse la dispoziţie de către Consiliul Judeţean Cluj, inculpata Dobrilă Daniela ar fi acceptat şi ar fi primit de la cei doi oameni de afaceri, nemijlocit sau prin intermediari, bunuri şi bani cu titlu de mită: un autoturism, un televizor, boxe, suma de 10.000 lei, un mp3 player şi mai multe obiecte de îmbrăcăminte (valoarea totală fiind de cca 12.000 euro). De asemenea, în acelaşi scop de favorizare a firmei inculpaților, a rezultat că inculpata Dobrilă Daniela ar fi pretins de la soții Cadar Eronim Ştefan şi Cadar Olezia remiterea a două calculatoare laptopuri marca Apple, în valoare de cca 3500 euro.