Oare care român cu capul pe umeri a uitat de proiectul desfiinţării spitalelor din România, instrumentat de către ministrul Sănătăţii, Cseke Attila (UDMR)?

Se pare totuşi că există unul care a uitat, iar între timp a încheiat şi un protocol de oclaborare pentru guvernare cu formaţiunea pe care o condamna în 2011 pentru că a desfiinţat spitalele româneşti, însă fără să se atingă de cele din Harghita şi Covasna.

Actualul premier spunea atunci că în domeniul sănătăţii responsabilitatea UDMR şi a PDL este egală. „Principalul responsabil e Emil Boc, dar nu poate fi exonerat nici UDMR. În domeniul sănătăţii, responsabilitatea UDMR şi a PDL e egală şi acest lucru cred că trebuie să atragă responsabilitatea politică”, a spus Victor Ponta, afirmând că are informaţii că în Harghita şi în Covasna nu ar fi fost închis niciun spital.

Oare la ce responsabilitate politică făceaţi referire, domnule premier, în legătură cu UDMR, revenirea la guvernare în 2014, alături de dumneavoastră? Domnule Victor Ponta, dintr-o dată vă surâde ideea desfiinţării spitalelor?