Cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, Teatrul Național “Lucian Blaga” din Cluj-Napoca organizează, azi 27 martie 2014, între orele 10,00 – 18,00, “Ziua porților deschise”, eveniment aflat la a șasea ediție, dar care în fiecare an aduce ceva nou.

Astfel, anul acesta, alături de oamenii de teatru din Cluj, vă așteaptă prietenii lor și ai noştri, de la British Council, Centrul Cultural German și Institutul Francez, care vă vor arăta și învăța multe, dar nu o să vă dezvăluim noi toate surprizele lor.

O altă noutate e seria de momente teatrale, spectacolul “Țara de nicăieri” și momente de Commedia dell’Arte prezentate de studenții la actorie ai Facultății de Teatru și Televiziune Cluj. Nu e o noutate că celor mici li se acordă o atenție specială, căci ei vor fi primii care vor păși în sala mare a teatrului, la ora 10,00, unde îi așteaptă actorii Teatrului de Păpuși Puck, să le spună ce năzdrăvănii a mai facut “Dănilă Prepeleac”.

Porțile teatrului se vor închide mult după ora 17,00, căci la ora aceea, actorii și regizorul Roberto Bacci, vă așteaptă în sala mare la o repetiție cu public, urmată de discuții cu realizatorii spectacolului “Hamlet”, de William Shakespeare.

NapocaNews