Actul care a ajutat Concordia Chiajna să câştige meciul cu Universitatea va fi contestat de clujeni. Conducătorii echipei ardelene au descoperit mai multe nereguli în contractul pe care Mădălin Marius Martac îl semnase cu prim-divizionara.

„U” Cluj e convinsă că-şi va recupera punctul pierdut la comisii. Universitatea Cluj a pierdut la masa verde partida cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, încheiată pe teren la egalitate, scor 1-1, conform deciziei Comisiei de Recurs a FRF care a constatat că folosirea jucătorului Marius Martac de către echipa ardeleană a fost nelegală.

Oficialii echipei Universitatea Cluj sunt convinşi că îşi vor recăpăta punctul pierdut la „masa verde” cu Concordia Chiajna la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal sau la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Pe lângă argumentele deja existente, care ţin de comunicatul LPF, ce dă drept de joc fotbalistului, dar şi eroarea comisă de oficialii Concordiei care nu au contestat utilizarea lui Marius Martac în timp util, clujenii se mai bazează pe un lucru. Se pare că oficialii formaţiei prahovene din Liga a VI-a, Oţelul Larissa, de care aparţine jucătorul, au depus la dosar contractul prin care acceptă ca Martac să se antreneze cu „U” Cluj până pe 5 februarie 2014.

Există mai multe nereguli însă privind această acţiune. Contractul a fost depus înaintea şedinţei de la Comisia de Recurs, lucru nepermis de regulament, iar pe contract apare semnătura jucătorului, în condiţiile în care acesta era deja în campionat cu Universitatea.

Actul prin care echipa Oţelul Larissa permitea jucătorului său Marius Martac, să se antreneze cu Universitatea Cluj. Astfel, actul depus de prahoveni ar putea ajuta până la urmă „şepcile roşii”.

act-martac

Universitatea Cluj a pierdut la masa verde partida cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, încheiată pe teren la egalitate, scor 1-1, conform deciziei Comisiei de Recurs a FRF care a constatat că folosirea jucătorului Marius Martac de către echipa ardeleană a fost nelegală.

Sursa: Pro Sport