Rezultatele slabe ale celor de la CFR Cluj l-ar putea costa pe Vasile Miriuţă. Tehnicianul are şanse mici să continue şi în sezonul viitor pe banca „feroviarilor” şi ar putea fi demis chiar mai repede dacă echipa nu va începe să strîngă puncte.

În 2014, CFR Cluj a adunat 7 puncte în primele 7 runde, adică 33% din cele puse în joc! Şefii ardelenilor sînt dezamăgiţi de rezultate, dar şi de jocul slab al echipei care ocupă abia locul 7 în Liga 1. Astfel, Ştefan Gadola, acţionarul clujenilor care a achitat datoriile clubului pentru ca CFR să obţină licenţa pentru sezonul viitor, se gîndeşte să ia măsuri.

Ioan Ovidiu Sabău a urmărit partida cu Petrolul, scor 1-1, la invitaţia omului de afaceri şi este favorit să-i preia pe ardeleni. Tehnicianul demis de ASA Tg. Mureş a mai fost în cărţi să preia echipa şi în sezoanele trecute, însă conducerea clujenilor a preferat de fiecare dată alt tehnician.

CFR Cluj a mai schimbat deja de două ori antrenorul în acest sezon din cauza rezultatelor slabe, renunţînd la serviciile lui Mircea Rednic şi Petre Grigoraş în prima parte a campionatului.

Sursa: GSP