Credincioșii parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, păstorită de părintele Nicolae Buda, prezenți la Sfânta liturghie, de Praznicul Intrării Domnului în Ierusalim, au putut cumpăra ouă și coșuri decorative pentru masa de Paști. Toate au fost realizate de copii care frecventează cercul de pictură al bisericii.

Potrivit părintelui paroh Nicolae Buda, banii strânși din vânzarea produselor vor fi donați Așezământului”Sfântul Onufrie” de la Mănăstirea Florești.
Tot în cadrul activităților de sprijinire a acestui așezământ, în ziua de Paști, tot la biserică, se va organiza o expoziție de icoane pe sticlă pictate de tinerii parohiei, în decursul anului.

„Prin aceste activități, copiii învață să iubeasă munca, activitatea în echipă, își dezvoltă simțul artistic și îndemânarea, dar cel mai important lucru, învață să fie darnici și milostivi, dăruind din munca lor celor care au nevoie de o mângâiere și de un cămin, pentru a împlini cuvântul Evangheliei care cheamă la iubire de semeni, la frățietate, la fapta cea bună care este bine primită și care dă viață credinței noastre”, a precizat coordonatorul activităților din cadrul parohiei „Nașterea Domnului”, Marilena Asănică.

Grigore Sâmboan, Sursa: Radio Renasterea