Fostul deputat PDL Daniel Buda şi preşedinte al Comisie Juridice a adresat o scrisoare deschisă tuturor liderilor Bisericilor din judeţul Cluj, în care arată că susţine dreptul fiecăruia de a alege în deplină libertate, însă consideră că Biserica ar trebui să recomande un vot la alegerile europarlamentare, în favoarea celor care susţin familia traditională alcatuită din femeie şi bărbat şi având în centrul atenţiei sale copiii şi grija faţă de aceştia.

“Sunt dezamăgit că România a avut reprezentanţi în Parlamentul European, care au înţeles să voteze în favoarea unor modele de familii diferite de cel creştin. Niciodată eu nu voi sprijini un astfel de model. Familia trebuie să fie alcătuită doar din bărbat şi femeie şi nu altfel.

Rolul eurodeputaţilor este de a aduce o viaţă mai bună pentru români nu de a ne năpăstui cu reguli care nu au legătură cu valorile şi credinţele noastre,”spune Buda.

Daniel Buda, care este candidat PDL la PE, este nemulţumit de votul pe care mai mulţi reprezentanţi ai României în Parlamentul European,PE, l-au acordat în repetate randuri, cu ocazia dezbaterilor referitoare la libertăţile sexuale, care s-au pronunţat în favoarea legalizării în toată Uniunea europeană a căsătoriilor între homosexuali.

Sursa: Libertatea.ro