Fostul socru al Antoniei, Ciro Castellano, a negat faptul ca ar avea vreo legatura cu mafia siciliana, dupa ce un ziar romanesc a scris ca acesta ar fi nepotul lui Assunta Maresca (cunoscuta drept Pupetta Maresca), prima femeie care a condus organizatia Camorra din Sicilia.

„Nu e adevarat. Primul lucru: eu sunt napoletan, nu am nicio treaba cu Sicilia. Femeia asta are 80 de ani. Nu le este rusine sa vorbeasca despre o femeie 80 de ani? Sunt de 20 de ani in Romania si nu am luat nicio amenda”, a declarat Ciro Castellano, miercuri dimineata, la Antena Stars.

Omul de afaceri a comentat informatia aparuta in Wowbiz. Jurnalistii sustin ca de mai multe ori s-a scris ca Pupetta „ar fi sora cu mama fratilor Castellano (Joshua, Ciro si Lorenzo), insa in biografia oficiala a acesteia se spune ca provine dintr-o familie cu patru frati”.

Antonia, aparata de o persoana importanta din TV: E derby si nu injura destula lume?

Ciro Castellano a vorbit si despre procesul de custodie dintre Vincenzo si Antonia.

„Sper sa gasim o solutie ca sa fie si acolo si aici asta mica. Noi incercam sa nu simta nimic. Vorbeste in fiecare zi cu maica-sa. Sper ca se va termina tampenia asta si sa mergem inainte. (…)

Eu tin foarte mult la Antonia, va ramane in inima mea. Din pacate, nu mai vorbeste cu mine. E ceva ciudat. Nu stiu. Nu i-am facut niciun rau. Cred ca cineva a invatat-o cum sa se poarte in momentul de fata. Sper sa fie o mama buna pentru Maya”, a mai spus Ciro Castellano.

Acesta a adaugat ca Antonia si fostul sau sot au vorbit de mai multe ori, dar ca nu au reusit sa gaseasca o solutie in privinta Mayei.

„Daca dvs v-ati inselat sotul, cum ar trebui sa se poarte barbatul?”, a incheiat omul de afaceri.

Sursa: Ziare.com