CFR joacă duminică seara în Gruia cu Petrolul, de la ora 21:00, iar Vasile Miriuţă caută prima victorie în faţa fanilor. Cu el la timonă, Clujul a remizat acasă cu FC Vaslui (0-0) şi a pierdut cu Steaua (0-1) şi Universitatea Cluj (0-1). De notat că ultima dată când Lucescu junior a evoluat în Gruia a bătut cu 5-0, meci după care Jorge Costa a fost demis, în aprilie 2012.

„Niciodată când sunt eu la această echipă nu vom pierde cu un asemenea scor. Duminică vă garantez că vom învinge şi vom face totul pentru asta. Nu am bătut acasă în acest an şi ar fi timpul să o facem. Pe lângă Mutu, Petrolul are şi alţi jucători de valoare care poate să îi ia locul.” , a spus Miriuţă.

„E altă atmosferă la echipă”

Antrenorul a vorbit şi despre problemele cu care se confruntă clubul, acesta fiind foarte aproape să nu îşi depună dosarul pentru licenţiere din cauza problemelor financiare cu care se confruntă Paszkany.

„Contează că s-au rezolvat unele din probleme la CFR, din cele cu banii şi mai ales cu licenţa. Mi-a fost mai uşor să pregătesc meciul cu Petrolul”, a mai declarat tehnicianul clujenilor, care a vorbit şi despre interesul Stelei pentru Felgueiras. „Nu ştiu dacă Steaua şi-l poate permite, este un portar bun şi de valoare. Dar, pentru preţul corect, orice jucător în lumea asta e de vânzare.” , a conchis Miriuţă.

Antrenorul clujenilor nu poate conta duminică seara pe Rada (suspendat), Muniru şi Maah (accidentaţi).

Sursa: Pro Sport