Proprietarii maşinilor avariate de o clujeancă de vreo 40-50 de ani sunt decişi să facă plângere la poliţie pentru că vor să-şi recupereze banii cu care îşi repară automobilele şi vor ca femeia să nu îşi mai repete gestul.

Întâmplarea era pe buzele tuturor celor care lucrează la magazinele de pe strada Gorunului, unii aveau facebook-ul deschis, alţii spuneau că doamna respectivă nu poate fi şofer şi că nu ar fi cu toate la cap.

La magazinele de pe strada Gorunului din Cluj-Napoca, stradă de lângă sediul BRD din cartierul Mărăşti, se discuta azi despre femeia care zgârie maşini. „I-am zis soţului să nu lase maşina în faţa magazinului, să o ducă“, spune o vânzătoare. Vecinul său de la un magazin auto povesteşte că a văzut filmul şi că femeie „nu e întreagă la cap“. Amândoi erau convinşi că femeia din film nu e şofer deoarece un conducător auto „nu ar face aşa ceva“. Tot amândoi erau uşuraţi că nu se numără printre proprietarii care trebuie să-şi vopsească aripile la maşini din pricina gestului femeii. „Nu îmi urc maşina pe trotuar când parchez, las loc ca să poată trece lumea pe lângă ea. Pe de o parte nu e bine să îţi urci maşina pe trotuar. Pietonii ce fac?“, spune un bărbat c elcurează la un magazine auto de pe Gorunului.

Sursa video: Rosu Volaticus, Facebook Vezi video aici