Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Ioan Oleleu (PSD), reinventează Dicționarul Explicativ al Limbii Române, schimbă geografia Municipiului Cluj Napoca și „pesedizează” biserica, susţin pensionarii clujeni.

Persoanele de Vârsta a Treia din PDL Cluj-Napoca îi solicită Vicepreședintelui Consiliului Județean Cluj, Ioan Oleleu (PSD), să le explice pensionarilor clujeni, unde este localizat cartierul „Semeseni” în Cluj-Napoca și ce înseamnă „a particuipat“.

„Analizând pagina de Facebook a baronașului roșu Ioan Oleleu, am constatat cu stupoare că el a schimbat denumirea cartierului Someșeni din Cluj Napoca, în „Semeseni” și a „particuipat” la ceremonia religioasă fix în Duminica Tomii. Oare, social-democrații sunt „neortodocși” și încearcă să profite de Biserică pentru campania electorală?! Domnule Oleleu, ce înseamnă termenul „particuipat”, care este de negăsit în DEX? Totodată, constatăm că social-democrații clujeni își fac Duminică de Duminică campanie în bisericile din județul Cluj. Spuma PSD Cluj a ales recent, Biserica Ortodoxă din Someșeni, cu același pretext, „sărbătoarea costumului popular”. Îi solicităm pe această cale domnului Oleleu să înceteze să mai politizeze în acest mod grosolan, Biserica”, adaugă pensionarii.