Pentru Ursus Breweries, noul an financiar debuteaza cu o schimbare in echipa de management a companiei. Incepand cu luna aprilie 2014, Robert Uzuna devine noul Corporate Affairs Director, pozitie ocupata pana in prezent de Diana Klusch, care preia un rol cu responsabilitati globale, ca Head of Employee Communications in cadrul echipei de Investors and Internal Engagement a SABMiller plc in Marea Britanie.

Din 1 aprilie 2014, Robert Uzuna a preluat responsabilitatile departamentului de Corporate Affairs, care asigura functiunile de public affairs, dezvoltare durabila, comunicare interna si externa ale companiei Ursus Breweries. In cadrul acestui departament, Robert Uzuna a colaborat cu Diana Klusch inca din 2011, ocupand postul de Public Affairs Manager, iar din 2013, a devenit External Relations Manager, preluand responsabilitatea de comunicare externa.

Noul Corporate Affairs Director este doctor in economie, licentiat in relatii economice internationale si a absolvit studii post-universitare in comunicare si relatii publice. De asemenea, a absolvit un master la Universitatea Cambridge din Marea Britanie si a urmat un program de specializare la Universitatea Georgetown din Washington DC, SUA. Inainte de a face parte din echipa berarilor, Robert Uzuna a lucrat in diplomatie.

In ceea ce priveste noua functie a Dianei Klusch in cadrul grupului SABMiller, din care Ursus Breweries face parte, incepand tot din aprilie, ea va face parte din echipa care coordoneaza comunicarea cu investitorii si comunicarea interna, localizata la Londra, Marea Britanie. Din pozitia de Head of Employee Communications, Diana Klusch va contribui la dezvoltarea culturii organizationale, prin construirea unor programe de implicare si comunicare pentru angajatii din entitatile globale ale Grupului.

NapocaNews