Tineretul Democrat Liberal din Cluj-Napoca, alături de preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda i-au vizitat ieri, miercuri, 16 aprilie a.c, pe copiii de la Fundația „Familia Regăsită” din Municipiul Cluj-Napoca.

În urma concertului caritabil organizat în data de 8 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților, la care au concertat trupe locale precum Desperado, Aminda, Jovialii şi Căminul 16, TDL Cluj-Napoca au strâns o sumă considerabilă de bani din care s-au achiziţionat un laptop, un videoproiector, un ecran, precum şi pachete cu dulciuri care ieri au fost donate copiilor de la Fundația „Familia Regăsită”.

“Doresc să le mulțumesc celor de la trupa Desperado, Amindei, dar si celor de la trupele Jovialii si Căminul 16 pentru gestul deosebit de a se alătura initiaţivei tinerilor democrat liberali de a oferi un sprijin, acum în preajma sărbătorilor pascale, copiilor aflati în grija Fundației Familia Regăsită. Alături de clujenii cu suflet bun, am reuşit să le oferim o bucurie acestor copii deosebiţi!” a declarat preşedintele TDL Cluj-Napoca, Ovidiu Cîmpean.

Napocanews