Tineretul Democrat Liberal Cluj-Napoca organizează astăzi, marți, 8 aprilie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților, un spectacol caritabil pentru sprijinirea copiilor care provin din familii sărace. La acest eveniment vor concerta trupe locale precum Desperado, Aminda, Jovialii şi Căminul 16.

În preajma Sfintelor Sărbători Pascale, membrii organizației de tineret inițiază o acțiune de strângere de fonduri pentru a veni în ajutorul Fundației „Familia Regăsită”, asociație care are la bază direcții de acțiune precum activități de asistență socială pentru familiile aflate în situații de criză, stimularea creșterii copiilor în mediul familial, sprijin pentru copiii instituționalizați sau distribuirea de ajutoare umanitare. TDL îi invită la acest eveniment pe toţi clujenii care doresc să sprijine copiii din Fundaţia „Familia Regăsită” acum, în pragul sărbătorilor pascale şi de asemenea să ia parte la un concert susţinut de 4 trupe autentic clujene.

“Doresc să le mulțumesc celor de la trupa Desperado, Amindei, dar si celor de la trupele Jovialii si Căminul 16 pentru gestul deosebit de a se alătura initiaţivei tinerilor democrat liberali de a oferi un sprijin, acum în preajma sărbătorilor pascale, copiilor aflati în grija Fundației Familia Regăsită. Împreună cu voi, dragi clujeni, putem să le oferim o bucurie acestor copii deosebiţi” a declarat Ovidiu Cîmpean, liderul TDL Cluj.

NapocaNews