Tinerii din PSD Cluj au distribuit în oraş fiţuici cu minciuni, după modelul cu care ne-a obişnuit deja Guvernul Ponta, încercând să dezinformeze şi să manipuleze opinia publică. Din fericire, clujenii nu află despre cum trăiesc ei din fiţuici distribuite de tinerii PSD-işi sau de la televiziunile controlate de Guvernul PSD. Cetăţenii Clujului ştiu foarte bine ce se întâmplă în oraşul lor, neputând fi păcăliţi de aceşti politicieni de weekend.

„Chiar dacă v-am atras atenţia asupra realităţilor Clujului, probabil că şefii dumneavoastră, obosiţi după ce au mai proclamat o creştere de acciză, vă ordonă să continuaţi politica minciunii. Este singura explicaţie pentru care nişte tineri aşa frumoşi şi educaţi ca voi se comportă pe malurile Someşului ca şi cum s-ar bălăci în noroaiele dâmboviţene”, a declarat Ovidiu Cîmpean, preşedintele TDL Cluj-Napoca.

Dacă nu sunteţi în stare să duceţi o politică decentă în interesul comunităţii, aţi putea măcar să urmaţi exemplul şefului vostru, Victor Viorel, care, obosit şi el după îngroparea economiei româneşti, anunţă… pe Facebook că doreşte să se retragă din politică, că doar a obosit şi să tot apară la televizor.

„Le reamintesc tinerilor socialişti că 1 aprilie a trecut şi nu mai este timp de glume proaste. Clujenii vor resimţi multă vreme de acum încolo politica voastră falimentară prin care aţi pus taxă pe stâlp, aţi pus acciză la benzină, aţi crescut preţurile şi aţi mărit numărul şomerilor cu peste 100.000”, a mai declarat Ovidiu Cîmpean, preşedintele TDL Cluj-Napoca.