Senatorul Alin Tişe s-a supărat pe unii jurnalişti şi bloggeri clujeni, nu îi numeşte, şi a transmis un comunicat de presă. Îl publicăm în întregime: „Ei sunt niște indivizi fără valoare şi caracter, care nu au reușit sa facă nimic în viața lor şi atunci şi-au facut niște bloguri personale sau de familie prin care amenință si șantajează persoane publice din Cluj: oameni de afaceri, judecători, procurori, polițiști, politicieni, medici, funcționari publici etc.

Prin aceasta tactică mulg bani de la diverse instituții publice (prin diverse metode!) sau de la oamenii de afaceri. Iar atunci cand sunt refuzați, amenință că scriu ei despre soţ, soție, copii, frați şi că „vom vedea noi cine sunt ei şi cum îi vom caută… să ne înţelegem” .

Apropos, în ultimul timp am văzut cum santajiştii scriu pe blogurile lor şi atacă diverse firme sau persoane câteva zile iar apoi brusc îi laudă. Măi sa fie! Cât de mic trebuie să fii?!

Eu nu am nevoie nici să mă laude şi nici să-mi ia apărarea acești santajişti.

Nici in viața publică şi nici în cea privată. Aş face un lucru mult prea mic, la fel cum sunt acești indivizi santajişti.

Unul dintre ei m-a jignit în mod repetat, încă din urmă cu trei ani, aranjând emisiuni pentru a mă discredita. Asta ca să-şi apere un alt coleg în ale șantajului, care a transformat șantajul în afacere de familie. Acest lucru nu are legătură cu statutul meu de persoană publică.

Mai nou orice persoană publică trebuie să obțină acordul de la ei sa facă afaceri în Cluj.

Politicienii trebuie să se căciulească şi să se teamă de acești neisprăviţi, care folosesc blogurile lor, invocând interesul public şi mass-media. Ei sunt de fapt niște santajişti nenorociți, care scormonesc în viețile oamenilor, iar apoi îi șantajează pentru a obține bani.

Şi pentru a fi şi ei cineva în orașul nostru…altfel ei nu există, nu reprezintă nimic.

Îi asigur ca voi vorbi despre aceste lucruri în mod public, pentru că nu mi-e teamă de ei şi nu mă sperie șantajul sistematic şi denigrarea pe care o fac pe blogurile lor.

Le voi răspunde pe măsură, fără nici o reținere, pentru că ignorându-i ar însemna că au dreptate, a nu spune cine sunt şi cu ce se ocupă aceste rebuturi înseamnă să fiu complice.

Le sugerez însă acestor santajişti nenorociți să vorbească în acest mod cu părinții, frații, soţiile lor.”

NapocaNews