U Cluj câştigă cu 2-1 în faţa celor de la Botoşani şi clujenii ies din zona retrogradării. Lemnaru a semnat dubla şi a ajuns lider în clasamentul golgheterilor (13 goluri). Mihai Teja a recunocut după meci că jocul echipei lui nu a fost unul reuşit, dar antrenorul pune totul pe seama presiunii: „Ne dorim foarte mult să ne salvăm”.

„Toate meciurile sunt intense pentru antrenori şi jucători. Atunci când este presiune e foarte greu şi ai şi reacţii care nu sunt cele mai frumoase. Au fost două goluri stupide, dar bine că Vali Lemnaru a profitat de acea greşeală”, a declarat Teja la Digi Sport.

„Suporterii înseamnă foarte mult pentru noi, le mulţumim că ne-au fost alături. Nu am făcut un joc extraordinar, ne dorim mai mult, dar în fotbalul nostru nu există o constanţă. Există şi o presiune pentru noi, dar e mai bine aşa, poate începem să dăm maximum fiecare dintre noi. Nu mă interesează speculaţiile despre meci, vreau să vorbesc doar despre jucătorii mei, despre club, despre suporteri, pentru că îmi doresc foarte mult să ne salvăm de la retrogradare. Lupta continuă, noi sperăm să mai acumulăm puncte, să câştigăm şi meciurile următoare”, a mai spus Teja.

Universitatea Cluj a învins luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), pe FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

Lemnaru a marcat în minutele 43 (penalti) şi 73, în timp ce pentru FC Botoşani a marcat Vaşvari ’10.

Universitatea Cluj: Niculescu – Ciupe, Abrudan, Ninu, Gercaliu – Bucşa, Cristocea (Lungu ’82) – Boutadjine (Sauvadet ’63), Calcan (Machado ’57), Târnăcop – Lemnaru. Antrenor: Mihai Teja

FC Botoşani: Lazar – C. Dinu, Tincu, Oltean, Acsinte – Vaşvari, Danci (Codoban ’78), Croitoru – Vertelis (Fulop ’70), Stojkov – Hadnagy (Cârjan ’62). Antrenor: Leontin Grozavu

Cartonaşe galbene: Niculescu ’22, Ciupe ’33, Boutadjine ’36, Bucşa ’44 / Tincu ’27, Vertelis ’69

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţă şi Iulian Radu. Rezervă a fost Eduard Ungureanu, iar asistenţi suplimentari Marel Bîrsan şi Paul Unimătan.

Observatori au fost Nicolae Grigorescu şi Romulus Gabor.

NapocaNews