Dana Rosemary Scallon a devenit celebră în Irlanda după ce a câştigat concursul muzical Eurovision în 1970. Celebritatea i-a câştigat şi mandatul de europarlamentar între 1999 şi 2004. Într-un interviu recent publicat de LifeSiteNews.com, ea afirmă că înăsprirea legilor europene care-şi propun să combată discriminarea nu va face decât să le interzică creştinilor să-şi mai mărturisească public convingerile.

Din experienţa sa de europarlamentar, Dana Scallon îşi aminteşte cum la nivelul PE se promova agresiv agenda pro-avort, iar ţările care refuzau să adere la ea nu primeau finanţare.

„Constituţia irlandeză era piatra de poticnire a Europei în ceea ce priveşte avortul şi protejarea familiei”, spune ea, arătând că i-a fost clar după numai câteva luni de mandat că Parlamentul European avea un program anti-familie şi anti-viaţă, pe care făcea tot posibilul să-l facă adoptat de către toate statele membre.

Ea dă drept exemplu Carta Europeană a Drepturilor Fundamentale, care conţine definiţii ambigui şi edulcorate, pe care statele au fost presate să le ratifice ca atare.

Scallon a mai spus că recenta respingere de către Irlanda a protecţiei pentru copiii nenăscuţi şi efortul de a redefini familia şi căsătoria sunt directive venite de la UE: „Oare oamenii din ţară chiar cereau asta? Nu! Motivul a fost că aşa s-a decis la nivel european”.

Dar fosta cântăreaţă încheie pe un ton optimist, arătând că oamenii înrădăcinaţi în adevăr şi iubire pot birui orice Goliat, cu putere de sus.

Sursa: Stiri pentru viata