Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C.Universitatea Cluj” şi ,,F.C. Steaua Bucureşti” în zona imediată şi apropiată a Stadionului Cluj Arena, pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor atât înainte de începerea meciului cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia.

Joi, 08 mai a.c., începând cu ora 21.30, pe Stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C.Universitatea Cluj” şi ,, F.C. Steaua Bucureşti”. Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat.

Un număr de 28 suporteri ai echipei „F.C. Universitatea Cluj” şi 41 suporteri ai echipei „F.C. Steaua Bucureşti” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.